Menedzsment - tréningek

A menedzsment tréningek a vezetői lét különböző szintjein és területein szükséges vezetői tudás egyes területeit ölelik fel. Jellemzően kevert tréningek: a résztvevők igényeinek és kompetenciáinak felmérése után javasolt tematika alapján zajlanak.
Fontosnak tartjuk, hogy az egyes vezetői tréningek csak annyit és oly módon tartalmazzanak, amennyire és amilyen mértékig az elvárások és feladatok azt megkívánják.  S bár az egyes feladatok minden szinten megjelennek valamilyen formában -  a képzések nemcsak tartalmilag, de szintenként is különböznek egymástól. Leghatékonyabbak azok a menedzsment tréningek, amelyeket a cégvezetéssel összeülve, probléma, vagy célspecifikusan állítunk össze, hisz igazából azok lesznek azok a tréningek, amelyek a legnagyobb hatékonysággal bírnak, s tényleg a cég problémáival és feladataival foglalkozva a cég, illetve az azt vezető kollégák működését segítik elő.
Fontosabb témák:

Engedélyezett menedzsment képzéseinket itt találja!

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”A csapatépítő tréning volt a legsikeresebb és leghasznosabb a cég dolgozói és a vezetőség számára is. Olyan kommunikációs hibákra derült fény, mely nagyon lassította és félreértések hadát okozta a döntési folyamatok során. A 2 napos tréning segített ezen kommunikációs hibák kijavítására. Megoldási képleteket kaptunk, melyet a mai napig használunk és látványosan gördülékenyebb és probléma mentesebb lett az alkalmazottak és a vezetőség valamint az alkalmazottak egymás közötti kommunikációja, együttműködése.
 
Üdv: Réka„

Bartos Réka

ügyvezető
Ökotrade Kft.

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.