Menedzsment - tréningek

A menedzsment tréningek a vezetői lét különböző szintjein és területein szükséges vezetői tudás egyes területeit ölelik fel. Jellemzően kevert tréningek: a résztvevők igényeinek és kompetenciáinak felmérése után javasolt tematika alapján zajlanak.
Fontosnak tartjuk, hogy az egyes vezetői tréningek csak annyit és oly módon tartalmazzanak, amennyire és amilyen mértékig az elvárások és feladatok azt megkívánják.  S bár az egyes feladatok minden szinten megjelennek valamilyen formában -  a képzések nemcsak tartalmilag, de szintenként is különböznek egymástól. Leghatékonyabbak azok a menedzsment tréningek, amelyeket a cégvezetéssel összeülve, probléma, vagy célspecifikusan állítunk össze, hisz igazából azok lesznek azok a tréningek, amelyek a legnagyobb hatékonysággal bírnak, s tényleg a cég problémáival és feladataival foglalkozva a cég, illetve az azt vezető kollégák működését segítik elő.
Fontosabb témák:

Engedélyezett menedzsment képzéseinket itt találja!

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.