Paska Zsófia értékesítési vezető

Személyiségem:


Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozom, amit nagyon szeretek: emberekkel találkozom és beszélgetek. Miután a személyiségem piros-kék, az egyenes, tiszta kommunikációt helyezem előtérbe. Kedvenc tudományterületem a pszichológia és az emberismeret. Prioritás az életemben a tanulás és a folyamatos fejlődés, nem okoz gondot új terület feltérképezése és kiaknázása. Számomra a kihívás az élet értelme.


Üzleti tevékenységem:

Egy hirtelen váltással csöppentem bele az üzleti kapcsolatépítés rejtelmeibe 2013-ban. Szakmaiságomat az is bizonyítja, hogy „cold call” –al dolgoztam, itt hangsúlyoznom kell, hogy kizárólag cégvezetőket, döntéshozókat szólítottam meg.
Ez a mai napig a szívem csücske. A kommunikációmat minden esetben ügyfélre szabva formáltam, 2014 - 2015-ben elért szakmai sikereimmel aktívan hozzájárultam a kapcsolatomban lévő cégek gazdasági és kapcsolati fejlődéséhez.


Szakmaiságom:

Évek óta dolgozom vállalkozókkal és minden esetben a megbízhatóságot helyezem előtérbe, kizárólag ajánlásból dolgozom, ezt javaslom a vállalkozóknak is. Ezért nem meglepő számomra, hogy ajánlásból kaptam Darmó Magdolna elérhetőségét. Mivel hangsúlyt helyezek a cégen belüli oktatásra és fejlődésre, ezért egyértelmű volt számomra a választás: itt a helyem.
A tudatos fejlődést támogatva mutatom be a céget minden olyan vállalkozóknak, aki hajlandó időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt is áldozni saját és munkatársai fejlődésére, erősítve csapatát, mélyítve tudásukat, s fokozva lojalitásukat.
Büszke vagyok arra, hogy mára már nevem van a szakmában, s partnereink bizalommal fordulnak hozzám.


Partnereim mondták rólam:

"Segítőkész, kompetens, konstruktív, céltudatos, közösségformáló, megoldáskereső, hatékony, látókörbővítő, színes és persze aktív.
Szenvedélyesen szereti, amit csinál, lelkes és magabiztos. Határozott és nagyon figyel a cégre, összességében és egyénileg is. Ő a "motor"."


Mottóm:
  

"Mindenben nem lehetsz jó, ehhez kellenek a megbízható, stabil stratégiai partnerek, akik szakmai tudásukkal kiegészítenek bennünket."  

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”Darmó Magdolna cégünknél, a DELFIN IT-KFT –nél    2008 nyarán és őszén tartott átfogó oktatásokat.
Az oktatási témái  az önismeretet, a kereskedelmi értékesítést  , a vezetői - és projektmenedzsmentet ,  a kommunikációt és csapatépítési témaköröket  is érintették.
Nagy szakmai tudással, szakértelemmel és hozzáértéssel végezte munkáját mellyel cégünk elégedett.„

Valovicsné Bihari Judit

ügyvezető igazgató
Delfin IT

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.