Milner Gábor

Ügyfélkapcsolati vezető

Amit, rólam érdemes tudni, hogy emberkozpontú, segíteni vágyó, közösség szerető ember vagyok.
A Miskolci Egyetem tanulójaként sokszor szembesültem a közösség és az egyén problémáinak sorával. Rendkívül zavartak a megoldatlan dolgok, ezért elhatároztam, hogy aktívan is szerepet vállalok az egyetem életében, ezért beléptem a ME-HÖK Kulturális- és Sportbizottságába. Később alakítottunk egy Megreen nevű környezetvédelmi öntevékeny csoportot, ahol is fő célunk a természet megóvása és az emberek összekovácsolása volt.

Jelenleg is folytatom ezt a tevékenységet de úgy gondoltam, ennél többet is tudok tenni - magasabb szinteken. Ez a belső motiváció vett rá, hogy 2014-ben gyakornoknak jelentkezzek a Consilium HR csapatához,  ahol nap, mint nap azon dolgozom, hogy az embereknek kézenfekvő megoldást keressek és találjak problémáikra.
Feladataim közé tartozik az ügyfelekkel való napi szintű kapcsolattartás, a kapcsolatépítés, valamint az ügyfelek kérdéseinek megválaszolása, a problémákra való legjobb megoldás és szakértő megtalálása.

Hiszem, hogy a jövő az együttműködésben van, és úgy gondolom, hogy bárkivel képes vagyok megtalálni a közös hangot, hogy kölcsönösen jó megoldást találjunk felmerülő problémáira.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.