Katona TímeaPszichológus, pár-és családi tanácsadó, készségfejlesztő tréner, TA practiotioner

Pszichológus diplomámat 2006-ban szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen egészségpszichológia és tanácsadás szakirányon. 2007-ben a Magyar Családterápiás Egyesületnél elvégeztem a családterápiás alapképzést, 2009-ben a Magyar Pszichológiai Társaság keretein belül készségfejlesztő tréner képesítést szereztem, majd 2014-ben az Integratív Pszichoterápiás Egyesület integratív tranzakcióanalízis elméleti tanfolyamát abszolváltam. Önismeretemet szervezett keretek között folyamatosan mélyítem.

Fontosnak tartom az élethosszig tartó tanulást, ezért 2015 szeptemberétől az Eötvös Lóránd Tudományegyetem tanácsadó szakpszichológus képzésére járok.

Tréningek:

Jelenleg elsősorban speciális feladatokra felkészítő, extrém stresszkezelési kompetenciákat fejlesztő tréningeket tartok. Rendszeresen vezetek kommunikációs készségfejlesztő, csapatépítő, konfliktus – és előítéletkezelő, valamint vezetői hatékonyságfejlesztő és dohányzásról való leszokást támogató csoportokat.

„A nagy változások kezdetben lehetetlennek, utólag pedig elkerülhetetlennek látszanak.”

Rendszerszemléletben gondolkodom, így hiszek benne, hogy egyetlen apró impulzus, akár egy mondat, egy beszélgetés, vagy egy tréning komoly változásokat indíthat el. Úgy gondolom, pszichológusként az elsődleges feladatom a szükséges továbblépés, a változás képességének mobilizálása.
 
Referenciák:  Magyar Honvédség, Trilak Zrt., Continental Zrt., Sanofi Gyógyszergyárak Zrt., Lukoil, BKV, GFK Hungária, stb.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”A Hilton Budapest WestEnd szálloda magyar anyanyelvű vezetőségének 2010 január és április közötti időszakban Darmó Magdolna nyújtott egyéni és csoportos coaching szolgáltatást.
A projektben 11 részlegvezető vett részt, közép- és felsővezetők egyaránt. Magdolna teljesítményével az egész csoport maximálisan elégedett volt. Az idő rövidsége ellenére sikerült őszinte és bizalmi kapcsolatot kialakítania az érintett managerekkel, így a coaching feltárta mind a személyes, mind a munkahelyi problémákat és utat mutatott a megoldási / változtatási lehetőségekhez.
 
A projekt hozzájárult ahhoz, hogy vezetőink a munkahelyen is eredményesebben működjenek.„

Kiss Zsuzsanna

Director of Human Resources
Hilton Budapest WestEnd

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.