KÉPes ÍZelítő

Stratégiai Workshop, melynek célja a cég rövid- és hosszú távú stratégiájának felépítése, olyan tervezhető jövőkép kialakítása, mely a fejlődésen keresztül a növekedést és a profitabilitást tűzte ki céljául.
Számítástechnikai tréningjeinket és tanfolyamainkat minden esetben cégre, ill. résztvevőre szabjuk. Oktatóink felmérik a jelentkezők pillanatnyi tudását, s ahhoz képest alakítják ki a tananyagot.
Komplex TÁMOP pályázatot valósítottunk meg a Weld-Impex Kft-nél. Vezetői tréningsorozatunk mellett a teljes munkatársi gárda a megfelelő képzésben részesült. A csapatépítést a Karcagi Birkafesztivál tette élvezetessé.
A tréningsorozatban vezetői, kommunikációs, számítástechnikai, nyelvi és ügyfélszolgálati tréning mellett targoncavezető és emelőgépkezelői képzéseket is tartottunk.
Együttműködést fejlesztő tréning Satu Mareban.Cégünk a határon túl is nyújt szervezetfejlesztési és tréning szolgáltatásokat. Partnerünk, a Kreativ nagykereskedelmi hálózat trénereink segítségével frissítette vízióját, s erősítette csapata együttműködését.
Vezetői projektmenedzsment tréningünkön minden eszközt bevetünk: a workshop elemek mellett komoly tervezési munkák is részét képezik a napi munkának. A megtervezett, s Legoval kivitelezett projektmunka a későbbi munkák alapjává vált.
A Lukinserv Kft-nél egy komplex képzéses projektet valósítottunk meg, melyben számítástechnikai, érzékenyítő és önismereti tréningek mellett asszertív és üzleti kommunikáció is napirendre került.
Call center képzés is napirendre került a McCall Kft. komplex képzési projektjében. Az ügyféltípusok és a céges brand képviselete mellett a hangtükrözés és a telefonos kommunikáció finomságai is szerepeltek a képzési programban.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.
Adatvédelmi nyilatkozat