KÉPes ÍZelítő

Stratégiai Workshop, melynek célja a cég rövid- és hosszú távú stratégiájának felépítése, olyan tervezhető jövőkép kialakítása, mely a fejlődésen keresztül a növekedést és a profitabilitást tűzte ki céljául.
Számítástechnikai tréningjeinket és tanfolyamainkat minden esetben cégre, ill. résztvevőre szabjuk. Oktatóink felmérik a jelentkezők pillanatnyi tudását, s ahhoz képest alakítják ki a tananyagot.
Komplex TÁMOP pályázatot valósítottunk meg a Weld-Impex Kft-nél. Vezetői tréningsorozatunk mellett a teljes munkatársi gárda a megfelelő képzésben részesült. A csapatépítést a Karcagi Birkafesztivál tette élvezetessé.
A tréningsorozatban vezetői, kommunikációs, számítástechnikai, nyelvi és ügyfélszolgálati tréning mellett targoncavezető és emelőgépkezelői képzéseket is tartottunk.
Együttműködést fejlesztő tréning Satu Mareban.Cégünk a határon túl is nyújt szervezetfejlesztési és tréning szolgáltatásokat. Partnerünk, a Kreativ nagykereskedelmi hálózat trénereink segítségével frissítette vízióját, s erősítette csapata együttműködését.
Vezetői projektmenedzsment tréningünkön minden eszközt bevetünk: a workshop elemek mellett komoly tervezési munkák is részét képezik a napi munkának. A megtervezett, s Legoval kivitelezett projektmunka a későbbi munkák alapjává vált.
A Lukinserv Kft-nél egy komplex képzéses projektet valósítottunk meg, melyben számítástechnikai, érzékenyítő és önismereti tréningek mellett asszertív és üzleti kommunikáció is napirendre került.
Call center képzés is napirendre került a McCall Kft. komplex képzési projektjében. Az ügyféltípusok és a céges brand képviselete mellett a hangtükrözés és a telefonos kommunikáció finomságai is szerepeltek a képzési programban.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”Darmó Magdolna 2008 nyarától cégünknél több tréninget is tartott, amelyek a következők voltak:
  • Önismereti és személyiségfejlesztő tréning, melyen részt vett cégünk teljes vezetősége
  • Vezetői tréning
  • Kommunikációs tréning - vezetőknek / szervezeti és egyéb kommunikációs témák
  • Értékesítési tréning
A tréningek maximális mértékben cégre és résztvevőre szabottak voltak, a témákat szakértelemmel, hozzáértéssel állította össze, munkájával a cégvezetés és a résztvevők is maximálisan elégedettek voltak.„

Dr. Palásti Károly

vezérigazgató
Nehézfémöntöde Zrt.

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.
Adatvédelmi nyilatkozat