Kálmán Márta

diplomás szupervizor, szupervizor-coach, MBA, üzemszervező mérnök

Vezetői éveim, azaz összesen több mint 20 év alatt fejlesztő-támogató típusú vezetőként működtem, ezen tapasztalataimat is felhasználva kísérem a fejlesztési folyamatokat, vezetem a képzéseket.
Tanácsadói (szupervíziós, coaching és szervezetfejlesztői) tevékenységem fókusza a partnerben, a szervezetben mélyen rejlő lehetőségek, képességek és készségek feltárása, megerősítése, a szakmai önismeret fejlesztése, a pozitív szemlélet, gondolkodás, kommunikáció, és a változásokhoz történő rugalmas viszonyulás, alkalmazkodás erősítése.
Az SzTMK Alapítvány megbízásából a szolgáltatás területén dolgozók számára indított, 500 főt érintő képzés kialakításában, tananyagírásban vettem részt. A képzés résztvevői kiemelten jónak tartották az általam összeállított ügyfélkapcsolati, ügyfélkommunikációs tananyag részeket.
Szupervíziós, coaching és szervezetfejlesztési folyamatokban fontosnak tartom az önreflexió-fejlesztés mellett a tudásfrissítést és -átadást is. Egyéni folyamataimban gyakrabban nyitunk ki a magán- és szakmai sík határterületeire, keressük a területek egymást erősítő lehetőségeit.
Ügyfélkapcsolati szakterületen kiemelkedőnek tartom a munkatársak kiégésének megelőzését, és a panaszkezelés élménnyé formálását.
A vállalatok, vállalkozások életében kiemelkedően fontosnak tartom a frissen kinevezett vezetők támogatását, fejlesztését.

Referenciák:

Rockwell Security Kft.; HEA; EuroMACC Kft.; SzTMK, Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Gödöllő; Hivatásfitnesz szupervíziós folyamatok résztvevői;stb.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.