Kálmán Márta

diplomás szupervizor, szupervizor-coach, MBA, üzemszervező mérnök

Vezetői éveim, azaz összesen több mint 20 év alatt fejlesztő-támogató típusú vezetőként működtem, ezen tapasztalataimat is felhasználva kísérem a fejlesztési folyamatokat, vezetem a képzéseket.
Tanácsadói (szupervíziós, coaching és szervezetfejlesztői) tevékenységem fókusza a partnerben, a szervezetben mélyen rejlő lehetőségek, képességek és készségek feltárása, megerősítése, a szakmai önismeret fejlesztése, a pozitív szemlélet, gondolkodás, kommunikáció, és a változásokhoz történő rugalmas viszonyulás, alkalmazkodás erősítése.
Az SzTMK Alapítvány megbízásából a szolgáltatás területén dolgozók számára indított, 500 főt érintő képzés kialakításában, tananyagírásban vettem részt. A képzés résztvevői kiemelten jónak tartották az általam összeállított ügyfélkapcsolati, ügyfélkommunikációs tananyag részeket.
Szupervíziós, coaching és szervezetfejlesztési folyamatokban fontosnak tartom az önreflexió-fejlesztés mellett a tudásfrissítést és -átadást is. Egyéni folyamataimban gyakrabban nyitunk ki a magán- és szakmai sík határterületeire, keressük a területek egymást erősítő lehetőségeit.
Ügyfélkapcsolati szakterületen kiemelkedőnek tartom a munkatársak kiégésének megelőzését, és a panaszkezelés élménnyé formálását.
A vállalatok, vállalkozások életében kiemelkedően fontosnak tartom a frissen kinevezett vezetők támogatását, fejlesztését.

Referenciák:

Rockwell Security Kft.; HEA; EuroMACC Kft.; SzTMK, Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Gödöllő; Hivatásfitnesz szupervíziós folyamatok résztvevői;stb.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”Rugalmas és fáradhatatlan partner.„

Radócz Gábor

Vezető fejlesztő
radírSoft Bt

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.
Adatvédelmi nyilatkozat