Foki Ljiljana

Személyes és Üzleti Coaching, készségfejlesztő tréningek és workshopok angol és magyar nyelven

  • Stressz energia menedzsment és energia növelés (Yoga és Tai-Chi Yin és Yang energia alapelveire alapozva)
  • Time management
  • Csapatépítő tréningek
  • Vezetői készségek fejlesztése
  • Konfliktus management és asszertív kommunikációs tréning
  • Hatékony Life-Work balance
  • Férfi-Női energia és az egymásra hangolódás képessége a magánés az üzleti szférában


Akkreditált Személyes és Üzleti Coach, Tréner, diplomás Tai-Chi és Hatha Jóga oktató vagyok, többszörös Nemzetközi és Magyar Tai-Chi bajnok, továbbá maraton futó és argentin tangó táncos. Coach-Business coaching post graduális diplomát szeresztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, Pszihológiai és Pedagogiai Karán ( Budapest).
Több éves szakmai tapasztalatta rendelkezem különböző multinacionális cégeknél.  Beszélek magyarul, angolul, szerbül és horvátul.

A More light coaching program alapítója vagyok, teljes coaching és tréning programmal rendelkezem, ami a pozitív  értékeken alapul és célorientált üzleti és személyes fejlődésel és változással foglalkozik. Egyedi coaching megoldásokat kínálok pozitív pszichológiával, strukturált üzleti coaching technikákkal és stresz energia menedzsmenttel (Tai-Chi és Yoga energia alapelvekre építve).

Abban segítek a vállalkozóknak és üzleti vezetőknek, hogy megerősítsék és fejlesszék vezetői és kommunikációs készségeiket, karrier tervezés/váltás hatékony menedzselése, teljesítmény növelése, a stressz energia menedzsmenttel pedig abban, hogy megtanulják levezetni a stresszt, hogy jobb life-work egyensúlyt érjenek el és egészséges életet éljenek, továbbá, hogyan fejlesszék a goaljukat, fókusz, delegálás, cél és time management segítségével, motivációval és csapatépítéssel.
Az egyik szakterületem a sikeres üzleti nők támogatása, a női egészség, az önbizalom és a pozitív énkép erősítése,  önelfogadás és jóllét fejlesztése az élet nagy változásaiban, mint a karrierváltás, karrierépítés, párkapcsolat, házasság, válás, gyermekvállalás, és változó kor.
Segítek megtanulni, hogy aktívan részt vegyenek a saját személyes és üzleti fejlődésükben, megtanulják a mindennapi life-work egyensúlyt elérni, törődjenek magukkal és az egészségükkel. Segítek nekik abban, hogy a Világot és Önmagukat is más szemszögből lássák, hogy egészségesebb és boldogabb életet éljének.

„Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” - mottóm.

A  More Light Coaching program integrált coaching technikáival rávilágít arra, hogy a változás lehetséges és szükséges és hogy a pozitív változás mindig belülről indul.
 

Referenciák: Banco Primus Bank,  BNP Paribas Bank, Unisys, Francia Intézet Budapest, inVentiv

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.
Adatvédelmi nyilatkozat