Barbarics Balázs

2008 óta dolgozik munkaügyi területen, kiszolgálva a munkáltatók minden igényét, amely a napi foglalkoztatás során felmerül. (pl. munkaidő-beosztás, munkaszerződések, tájékoztatások, munkaköri leírások, felmondások készítése stb.)

Majd a munkavédelmi technikus képzés elvégzése után a munkáltatók munkavédelmi szempontú kiszolgálása is lehetővé vált számára.

Többek között elkészíti az adott munkáltatóra vonatkozó kockázatértékelést, szakmai képviseletet lát el az ellenőrző hatóságok felé, munkavédelmi oktatásokat tart, kivizsgálja a baleseteket és bejelenti hatóságok felé, veszélyes anyagoknál beszerzi a biztonsági adatlapokat, bejelenti a veszélyes anyagokat és keverékeket az ÁNTSZ felé, meghatározza a biztonsági jelzések, piktogramok típusát és mennyiségét, majd beszerzi azokat.

 

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”A csapatépítő tréning volt a legsikeresebb és leghasznosabb a cég dolgozói és a vezetőség számára is. Olyan kommunikációs hibákra derült fény, mely nagyon lassította és félreértések hadát okozta a döntési folyamatok során. A 2 napos tréning segített ezen kommunikációs hibák kijavítására. Megoldási képleteket kaptunk, melyet a mai napig használunk és látványosan gördülékenyebb és probléma mentesebb lett az alkalmazottak és a vezetőség valamint az alkalmazottak egymás közötti kommunikációja, együttműködése.
 
Üdv: Réka„

Bartos Réka

ügyvezető
Ökotrade Kft.

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.