Bakai Zsóka

sales tréner, sales coach

Coachként és trénerként dolgozom, egyénekkel és kiscsoportokban. Értékesítési tapasztalati tudást adok mikro- és kisvállalkozóknak, megszerettetem az eladást.
„Hagyd abba az értékesítést, inkább kezdjél segíteni” Zig Ziglar mondata fejezi ki legjobban hitvallásomat.
Az értékesítés, vagyis önmagunk értékeinek megmutatása és közvetítése mindennapi tevékenységünk szerves része. Hiszem – amit személyes példám igazol legjobban -, hogy a professzionális értékesítés megtanulható és megszerethető hivatás!
Küldetésemnek tekintem, hogy önmaguk értékesítési képességét, az önértékesítést az átlagemberekben erősítsem.
Célom, hogy minél több emberrel megismertessem és megszerettessem ezt az érdekes, nagyon változatos, sok siker-, és örömforrást jelentő munkát!
Szakmai kompetenciám átadásával időt és pénzt kapnak a vállalkozók – húsz év értékesítési tapasztalatával dolgozom – hathónapos és éves együttműködési program szerint. Dolgozom egyénekkel és csoportokkal, képzett és gyakorló értékesítőkkel, illetve átlagemberekkel egyaránt.
Szakértelmem kiemelkedő értéket képvisel mindazoknak a mikrovállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, akik „self made man”-ként, „one man show üzemmódban” elvesznek a napi feladatokban, akik egyszemélyben vezetők, pénzügyesek, értékesítők, munkaadók és munkavállalók.
Ügyfeleim között vannak a cégtulajdonosokon kívül, független pénzügyi tanácsadók, biztosítási termékek értékesítői, ingatlaniroda vezetők és értékesítők, személyi bankárok, informatikus férjek, akik a feleségük tanácsára jöttek el hozzám.
Egyéni coaching programjaim és workshop rendszerem húsz év értékesítői tapasztalatát összegzik, tartalmazzák mindazokat az ismereteket és gyakorlati tudnivalókat, melyeket én magam a saját munkám során szereztem, megtanultam, majd ezeket továbbfejlesztettem, aktualizáltam.
Specialitás tudásom a színes személyiségtipológia, és annak alkalmazása a mindennapi kommunikációban.

Referenciák:

BUNGE Zrt, OVB, FINEX, Fundamenta, Oriflame, Oppala Promotion Kft., Kertteremtés Kft., GSS Group Hungary Kft., stb.

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”A csapatépítő tréning volt a legsikeresebb és leghasznosabb a cég dolgozói és a vezetőség számára is. Olyan kommunikációs hibákra derült fény, mely nagyon lassította és félreértések hadát okozta a döntési folyamatok során. A 2 napos tréning segített ezen kommunikációs hibák kijavítására. Megoldási képleteket kaptunk, melyet a mai napig használunk és látványosan gördülékenyebb és probléma mentesebb lett az alkalmazottak és a vezetőség valamint az alkalmazottak egymás közötti kommunikációja, együttműködése.
 
Üdv: Réka„

Bartos Réka

ügyvezető
Ökotrade Kft.

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.