HR-TIME

Sok-sok év Hr munkája során többször szembesültünk azzal a ténnyel, hogy klasszisokkal jobb megoldásokat találtunk egy-egy kényes helyzetre, nehezebb problémára, vagy komplex feladatra, amikor nem egyedül próbáltunk mindenre jó megoldást találni, hanem különböző területeken, cégekben dolgozó kollégák egy kisebb csapatával.
Mindannyian tudjuk: két koponya több, mint egy, s az 1+1 több, mint kettő, ha közös gondolkodásunk megoldásközpontú. Ez a kis rendezvénysorozat épp ezt hivatott rendszerré tenni: minden hónap harmadik péntekén tervezzük, néhány óra, amelynek célja, hogy a valódi, professzionális HR vezetők olyan magas szintű megoldásokat tudjanak magukénak, amelyekből új, az eddigieknél hatékonyabb rendszereket tudnak létrehozni, s azokat saját, hétköznapi munkájukban kamatoztatni.
Célunk, hogy ezek az alkalmak ne csak esetekről, teljesítményről, kompetenciákról, rendszerekről szóljanak, hanem tudásunkat, szemléletünket szélesítsék, s alkalmunk nyíljon más, haladó szellemű, profi szakemberekkel való szorosabb kapcsolatépítésre.
Az első témákat mi jelöljük ki, hacsak nem kapunk a jelentkező szakmabeliektől javaslatokat arra, hogy milyen témákat látnának szívesen. A későbbiekben szeretnénk, ha az egyes téma-alkalmakat a jelentkezők határoznák meg. Így arra kérünk mindenkit, hogy ha van olyan téma, eset, problémakör, vagy tudásanyag, amelyet szívesen hozna a többiek elé, vagy amiről szívesen tudna többet, ill. kíváncsi mások gyakorlati megoldására, akkor azt ne habozzon megírni nekünk, s mi mindent megteszünk, hogy lehetőleg minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni.
A találkozók minden esetben egy téma köré csoportosulnak, s a következő menetrendet tartjuk:

  1. blokk: Rövid előadás az adott témában / problémafelvetés, új nézőpontok, irányzatok/ különböző meghívott előadókkal a témában
  2. blokk: esettanulmány - a résztvevők által korábban beküldött, s a résztvevőkhöz előre továbbított esetek feldolgozása - jó gyakorlatok, megoldási lehetőségek megtalálása csoportmunka keretein belül
  3. blokk: kötetlen beszélgetés, ismerkedés, szakmai kapcsolatépítés
Hosszú távon nemcsak az a célunk, hogy egyfajta gyakorlati továbbképzésnek adjunk helyet, hanem az is, hogy olyan új, innovatív megoldásokat találjunk, amelyek kimondottan a helyi viszonyokra születtek -  figyelembe véve a magyar mentalitást, a cégek működési kereteit, illetve a generációváltás és szakmai felkészültség (vagy felkészületlenség?) szülte szakemberhiányt.
Az anyagokat összegyűjtjük, s a jelenlévők munkáit szakmai anyagokká dolgozzuk át, amely anyagokhoz minden állandó tagunk természetesen térítésmentesen jut hozzá. Ezen HR-es kiadványokkal az a célunk, hogy gyakorlati eszköztárat adjon minden olyan munkatársnak, aki igazán szívén viseli saját munkáját, s "szervezete" valódi, az itteni viszonyokhoz alakított, hathatós fejlődését.
Szívesen vesszük a kollégák javaslatait, jelentkezését az egyes témákhoz, vendégelőadónak jelentkezését - téma megjelölésével együtt.
Alkossunk közösen valami maradandót, amely magán viseli kezünk nyomát, hogy elmondhassuk: MI vagyunk ennek létrehozói, tettünk valamit a szakmáért, a nálunk dolgozókért, a szervezetünk igazán jó irányba történő fejlődéséért.
 
Jelentkezés és regisztráció
 

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”Mindig pozitív érzésekkel tölt el bármilyen előadása Magdinak. Úgy érzem újfent tisztább lett a magamról alkotott képem. Már tudom, hogy mit rontottam el eddig a célállítással kapcsolatban. Köszönöm. „

Gedeon Zoltán


HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.