HR-TIME

Sok-sok év Hr munkája során többször szembesültünk azzal a ténnyel, hogy klasszisokkal jobb megoldásokat találtunk egy-egy kényes helyzetre, nehezebb problémára, vagy komplex feladatra, amikor nem egyedül próbáltunk mindenre jó megoldást találni, hanem különböző területeken, cégekben dolgozó kollégák egy kisebb csapatával.
Mindannyian tudjuk: két koponya több, mint egy, s az 1+1 több, mint kettő, ha közös gondolkodásunk megoldásközpontú. Ez a kis rendezvénysorozat épp ezt hivatott rendszerré tenni: minden hónap harmadik péntekén tervezzük, néhány óra, amelynek célja, hogy a valódi, professzionális HR vezetők olyan magas szintű megoldásokat tudjanak magukénak, amelyekből új, az eddigieknél hatékonyabb rendszereket tudnak létrehozni, s azokat saját, hétköznapi munkájukban kamatoztatni.
Célunk, hogy ezek az alkalmak ne csak esetekről, teljesítményről, kompetenciákról, rendszerekről szóljanak, hanem tudásunkat, szemléletünket szélesítsék, s alkalmunk nyíljon más, haladó szellemű, profi szakemberekkel való szorosabb kapcsolatépítésre.
Az első témákat mi jelöljük ki, hacsak nem kapunk a jelentkező szakmabeliektől javaslatokat arra, hogy milyen témákat látnának szívesen. A későbbiekben szeretnénk, ha az egyes téma-alkalmakat a jelentkezők határoznák meg. Így arra kérünk mindenkit, hogy ha van olyan téma, eset, problémakör, vagy tudásanyag, amelyet szívesen hozna a többiek elé, vagy amiről szívesen tudna többet, ill. kíváncsi mások gyakorlati megoldására, akkor azt ne habozzon megírni nekünk, s mi mindent megteszünk, hogy lehetőleg minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni.
A találkozók minden esetben egy téma köré csoportosulnak, s a következő menetrendet tartjuk:

  1. blokk: Rövid előadás az adott témában / problémafelvetés, új nézőpontok, irányzatok/ különböző meghívott előadókkal a témában
  2. blokk: esettanulmány - a résztvevők által korábban beküldött, s a résztvevőkhöz előre továbbított esetek feldolgozása - jó gyakorlatok, megoldási lehetőségek megtalálása csoportmunka keretein belül
  3. blokk: kötetlen beszélgetés, ismerkedés, szakmai kapcsolatépítés
Hosszú távon nemcsak az a célunk, hogy egyfajta gyakorlati továbbképzésnek adjunk helyet, hanem az is, hogy olyan új, innovatív megoldásokat találjunk, amelyek kimondottan a helyi viszonyokra születtek -  figyelembe véve a magyar mentalitást, a cégek működési kereteit, illetve a generációváltás és szakmai felkészültség (vagy felkészületlenség?) szülte szakemberhiányt.
Az anyagokat összegyűjtjük, s a jelenlévők munkáit szakmai anyagokká dolgozzuk át, amely anyagokhoz minden állandó tagunk természetesen térítésmentesen jut hozzá. Ezen HR-es kiadványokkal az a célunk, hogy gyakorlati eszköztárat adjon minden olyan munkatársnak, aki igazán szívén viseli saját munkáját, s "szervezete" valódi, az itteni viszonyokhoz alakított, hathatós fejlődését.
Szívesen vesszük a kollégák javaslatait, jelentkezését az egyes témákhoz, vendégelőadónak jelentkezését - téma megjelölésével együtt.
Alkossunk közösen valami maradandót, amely magán viseli kezünk nyomát, hogy elmondhassuk: MI vagyunk ennek létrehozói, tettünk valamit a szakmáért, a nálunk dolgozókért, a szervezetünk igazán jó irányba történő fejlődéséért.
 
Jelentkezés és regisztráció
 

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.