Felnőttképzési Szolgáltatások

A szolgáltatás
megnevezése
A szolgáltatás rövid leírása

ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉSE

A képzésekre való jelentkezés előtt, ha van figyelembe vehető tudás, javasoljuk a szolgáltatás igénybevételét, a résztvevő csoportbesorolásához. Óralátogatási kedvezmény igénybevételéhez, valamint a képzésbe később való becsatlakozáshoz a szolgáltatás igénybevétele nélkül nincs lehetőség.
KÉPZÉSI SZÜKSÉGLETEK FELMÉRÉSE ÉS KÉPZÉSI TANÁCSADÁS A képzés folyamán tanácsadási szolgáltatás a felmerülő igények és szükségletek szerint.
TESZTEK ÉS MÉRÉSEK Az egyes tréningekhez kapcsolható, az adott specifikumot (személyiségtípus, kompetencia, attitűd, stb.) mérő online, ill. papír alapú kérdőívek, tesztek, melyek segítenek a résztvevőnek és a trénernek a képzési tanácsadásban, illetve az tréningen adódó feladatok és szituációk kezelési módjában.
A tesztek és mérések külön kérésre egyedileg is fejleszthetők (térítés ellenében, egyedi megállapodás alapján).
TÉMAVÁLASZTÓ KÉRDÉSKÖRÖK Átfogó témakör esetén a specifikációt és a témák leszűkítését, valamint a résztvevők problémaorientációját, ill. igényét szűkítő kérdéskör, mely segít a tréningek egyedivé tétele mellett a tananyag minél hasznosabbá tételében.
INTERJÚ Személyes beszélgetés a tréningen résztvevőkkel, amelyen egyrészt megismerkedésre szolgál, másrészt pedig segít a tréninganyag résztvevőre szabásában, valamint a módszertan meghatározásában. Az interjúztató személy nemcsak a problémákra, hanem az interjúalany személyiségére és reakcióira is figyel.
KOMPETENCIA MÉRÉS A megadott témakörben, meghatározott tengelyek mentén méri az adott személy kompetenciáit (képességét, illetve az arról alkotott véleményét). A kompetencia fejlesztő tréningek alapjául szolgálhat. Egyedi kérésre speciális kompetencia teszteket is fejlesztünk, s azok alapján mérjük a csoport kompetenciáit.
SZERVEZETFEJLESZTÉS Egy működő szervezet jelen állapotának felmérése után annak átszervezése. Az átszervezés céljától függően állapítható meg az idő- és ráfordítás igénye. Eredményeként hatékonyabb folyamatok, munkavégzés, jobb team munka, s gazdaságosabb működés várható. Tisztázódnak az egyes munkakörök felelősségi és döntési jogkörei, megszűnnek az átfedések és a hiányterületek.
HUMÁN ERŐFORRÁS HATÉKONYSÁGI KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS Egy adott szervezet munkatársai, azok hatékony működése területén végzett kutatás, s az arra épülő fejlesztési tervek elkészítése. A kutatás tárgya a kompetenciák mellett az együttműködés, a csoportösszetétel, a folyamatok, valamint mindezek hatékonyabbá tétele mentén mozoghat, mely kutatásnak többféle kimenetele is lehet: tanulmány, szervezetfejlesztés, képzések, etc.

A felnőttképzési szolgáltatások ára megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban.
1149. Budapest, Angol utca 38

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”Darmó Magdolna cégünknél, a DELFIN IT-KFT –nél    2008 nyarán és őszén tartott átfogó oktatásokat.
Az oktatási témái  az önismeretet, a kereskedelmi értékesítést  , a vezetői - és projektmenedzsmentet ,  a kommunikációt és csapatépítési témaköröket  is érintették.
Nagy szakmai tudással, szakértelemmel és hozzáértéssel végezte munkáját mellyel cégünk elégedett.„

Valovicsné Bihari Judit

ügyvezető igazgató
Delfin IT

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.