Felnőttképzési Szolgáltatások

A szolgáltatás
megnevezése
A szolgáltatás rövid leírása

ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉSE

A képzésekre való jelentkezés előtt, ha van figyelembe vehető tudás, javasoljuk a szolgáltatás igénybevételét, a résztvevő csoportbesorolásához. Óralátogatási kedvezmény igénybevételéhez, valamint a képzésbe később való becsatlakozáshoz a szolgáltatás igénybevétele nélkül nincs lehetőség.
KÉPZÉSI SZÜKSÉGLETEK FELMÉRÉSE ÉS KÉPZÉSI TANÁCSADÁS A képzés folyamán tanácsadási szolgáltatás a felmerülő igények és szükségletek szerint.
TESZTEK ÉS MÉRÉSEK Az egyes tréningekhez kapcsolható, az adott specifikumot (személyiségtípus, kompetencia, attitűd, stb.) mérő online, ill. papír alapú kérdőívek, tesztek, melyek segítenek a résztvevőnek és a trénernek a képzési tanácsadásban, illetve az tréningen adódó feladatok és szituációk kezelési módjában.
A tesztek és mérések külön kérésre egyedileg is fejleszthetők (térítés ellenében, egyedi megállapodás alapján).
TÉMAVÁLASZTÓ KÉRDÉSKÖRÖK Átfogó témakör esetén a specifikációt és a témák leszűkítését, valamint a résztvevők problémaorientációját, ill. igényét szűkítő kérdéskör, mely segít a tréningek egyedivé tétele mellett a tananyag minél hasznosabbá tételében.
INTERJÚ Személyes beszélgetés a tréningen résztvevőkkel, amelyen egyrészt megismerkedésre szolgál, másrészt pedig segít a tréninganyag résztvevőre szabásában, valamint a módszertan meghatározásában. Az interjúztató személy nemcsak a problémákra, hanem az interjúalany személyiségére és reakcióira is figyel.
KOMPETENCIA MÉRÉS A megadott témakörben, meghatározott tengelyek mentén méri az adott személy kompetenciáit (képességét, illetve az arról alkotott véleményét). A kompetencia fejlesztő tréningek alapjául szolgálhat. Egyedi kérésre speciális kompetencia teszteket is fejlesztünk, s azok alapján mérjük a csoport kompetenciáit.
SZERVEZETFEJLESZTÉS Egy működő szervezet jelen állapotának felmérése után annak átszervezése. Az átszervezés céljától függően állapítható meg az idő- és ráfordítás igénye. Eredményeként hatékonyabb folyamatok, munkavégzés, jobb team munka, s gazdaságosabb működés várható. Tisztázódnak az egyes munkakörök felelősségi és döntési jogkörei, megszűnnek az átfedések és a hiányterületek.
HUMÁN ERŐFORRÁS HATÉKONYSÁGI KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS Egy adott szervezet munkatársai, azok hatékony működése területén végzett kutatás, s az arra épülő fejlesztési tervek elkészítése. A kutatás tárgya a kompetenciák mellett az együttműködés, a csoportösszetétel, a folyamatok, valamint mindezek hatékonyabbá tétele mentén mozoghat, mely kutatásnak többféle kimenetele is lehet: tanulmány, szervezetfejlesztés, képzések, etc.

A felnőttképzési szolgáltatások ára megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban.
1149. Budapest, Angol utca 38

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

Darmó Magdolnával, mint trénerrel 2008 tavaszán egy kereskedelmi értékesítési és csapatépítési továbbképzésen találkoztam. Széles körű szakmai ismeretei és lendületes előadói stílusa magával ragadott. 2008 nyarán hónapokon keresztül egyéni konzultációkra jártam hozzá, majd ősszel egy általa vezetett önismereti tréningen is részt vettem. Elkötelezett munkája segítségével szakmai munkám és magánéletem számos területén sikerült pozitív változásokat előidézni.

Horváth Erzsébet

Szakmai vezető
A-Z Stúdió

KARÁCSONYI ÉLMÉNY TRÉNING

2017.10.20 - 2017.12.20

 Láthatatlan élmény tréning - Ha szeretne izgalmas karácsonyi kalandot csapat

Jelentkezem

Művezető képzés - alapozás

2017.10.14 - 2017.12.20

Ha szeretné, hogy csoportvezetői, műszakvezetői végre jól tudjanak teljesíteni, hozza el őket hozzánk, s mi kiképezzük őket.

Jelentkezem

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.