Black Friday kedvezmények a Consiliumnál

Ilyen még nem volt, s talán többet nem is lesz! Egy kis meglepetéssel készültünk Partnereink számára. 
Legnépszerűbb tesztjeinkből állítottunk össze különböző kedvezményes csomagokat, hogy igény és szükség szerint kedvükre válogathassanak megrendelőink.
Éljen Ön is az alkalommal és a lehetőséggel.

Mikor érdemes teszteket kitölteni?

  • Új munkatársak felvételekor
  • A kollégák jobb megismeréséhez
  • Átszervezésnél, szervezetfejlesztésnél
  • Új divízió létrehozásánál, új projektek bevezetésénél.

Black Friday csomagok:

1. CONSILIUM alapcsomag:

Az alábbi tesztek bármelyikét ha megrendeli december 31-ig, a tesztek árából 30 % kedvezményt kap!

Egyik legnépszerűbb tesztünk az egyszerűsített DISC teszt, melynek segítségével gyorsan és könnyen eligazodhat munkatársai személyiségtípusát illetően.
Könnyebbé válik a kommunikáció, egyszerűbbé a munkák és feladatok leosztása, biztosabbá a projektek lemenedzselése.

Ismerje meg kollégái érzelmi intelligenciáját, tudja meg, milyen érzelmeken keresztül motiválható, mely érzelmek veszélyeztetik a munkáját, vagy a kollégákkal való együttműködését, mennyire lesz megosztó személyiség, vagy milyen mértékű konfliktusra számíthat.

Vajon alkalmas-e a kolléga a csoportban való együttműködésre? Mennyire vállal majd felelősséget, milyen aktivitásra, vagy kontrollra számíthat tőle? Ezek a kérdések azonban eltörpülnek amellett a nagyon fontos tényező mellett, hogy mennyire őszinte, s milyen mértékben megbízható. Ezt mind megtudja a személyiség térkép tesztből.
 

2. Consilium MEDIUM csomag

Kiválasztáshoz és a munkatársak teljes megismeréséhez jól bevált teszthármas, amelynek segítségével komplex képet kaphat munkatársairól. Nemcsak a kiválasztásban érdemes használni, hanem a szervezet hatékonyságnövelésekor, a teljesítmény értékelő rendszer kialakítása előtt, vagy közben. Egy jó vezető ismeri munkatársait, s tudja, kitől mire számíthat.
 


 

3. Consilium PREMIUM csomag

Minek válogatna a munkatársak között, ha mindenkit letesztelhet? 20 fő feletti megrendelés esetén extra kedvezményt biztosítunk cége számára, így nem kell gondolkodnia azon, hogy kit teszteljen le, s ki maradjon ki ebből a lehetőségből.
Akkor sem kell aggódnia, ha nincsenek cégében ennyien: 10 fő feletti cégek esetében ha Önmagát is beleértve mindenkit letesztel, ugyanúgy fennáll Önnek a lehetőség a premium csomag igénybe vételére.
Extra kedvezményként a csomag igénybe vétele esetén egy fő személyes kiértékelésére ingyenes lehetőséget biztosítunk. Egyeztessen munkatársunkkal a részletekről!
 

A kedvezmény igénybevételének határideje: 2017. november 24 - november 30.
A határidő csak a tesztek megrendelésére vonatkozik, a tesztek kitöltésének határideje megállapodás alapján történik: Ön eldöntheti, hogy azonnal ki szeretné-e töltetni a teszteket, vagy tartogat még néhányat későbbre.
Ha nem tudja, melyik csomag a leginkább megfelelő az Ön, ill. munkatársai számára, egyeztessen egy személyes találkozót szakmai vezetőnkhöz, s menjen biztosra! Az egyeztetéshez munkatársaink rendelkezésre állnak elérhetőségeiken, keresse őket bizalommal, minden kérdésére készséggel válaszolunk.
Elérhetőségeink:

Kérdése van? Ne habozzon, hívja kollégáinkat!


Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86

Milner Gábor

Tel.: + 36 20 267 44 21

 

Pályázzon velünk 2017-ben is!

Amit mindenképp tudnia kell:
  • 100% támogatás képzésre
  • 100% támogatás a képzési idő alatt a bérre és a járulékra
  • 100%-ban beépített pályázatírás és projektmenedzsment díj
Önnek nem kerül semmibe. Nulla rizikó, 100% nyereség!
Keressen bennünket most:
Paska Zsófia
Tel.: + 36 30 253 69 86
e-mail: paska.zsofia@consilium-hr.hu

Ügyfeleink visszajelzése

”A csapatépítő tréning volt a legsikeresebb és leghasznosabb a cég dolgozói és a vezetőség számára is. Olyan kommunikációs hibákra derült fény, mely nagyon lassította és félreértések hadát okozta a döntési folyamatok során. A 2 napos tréning segített ezen kommunikációs hibák kijavítására. Megoldási képleteket kaptunk, melyet a mai napig használunk és látványosan gördülékenyebb és probléma mentesebb lett az alkalmazottak és a vezetőség valamint az alkalmazottak egymás közötti kommunikációja, együttműködése.
 
Üdv: Réka„

Bartos Réka

ügyvezető
Ökotrade Kft.

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.