Jelentkezés tréningre és regisztráció

A *-val jelölt mezők megadása kötelező.

Az alábbiakban jelentkezést adhat meg a "Művezető képzés - alapozás" című tréningre. A jelentkezés egyben regisztráció is a consilium-hr.hu honlap egyéb szolgáltatásai eléréséhez, például az online tesztek kitöltére is. A regisztráció révén tudja a tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatait is a későbbiekben módosítani. Bejelentkezés után további információk érhetőek el.

Fontos! Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük lépjen be és a tréningre a "Tréningek" menüpontot kiválasztva jelentkezzen!

Tréning:

Művezető képzés - alapozás

Időpont: 2017-10-14 09:00:00 - 2017-12-20 17:30:00
Helyszín: Budapest 1149 Angol utca 38. Consilium Képzőterem / Irodaház
Létszám: 20
Rövid ismertető: Ha szeretné, hogy csoportvezetői, műszakvezetői végre jól tudjanak teljesíteni, hozza el őket hozzánk, s mi kiképezzük őket.
Teljes ismertető: Olyan alapozó tréning, amely biztosítja, hogy a résztvevők a tréning végére hatékonyabb csoportvezetőkké váljanak, tevőlegesen részt tudjanak vállalni a fluktuáció csökkenésében, a hatékonyság növelésében, illetve a teljesítmény korrekt értékelésében. 
Mester művezető programunk alapozó tréningje, melyet kérésre kihelyezett formában is megtartunk. A részletekért keresse kollégánkat, vagy csak regisztrálja be csapatát, s mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatok

Belépéssel kapcsolatos adatok

Igen, kérek hírlevelet.

Cím adatok

Csoport tagjaként regisztrál?

Nem
Igen, egy csoport tagjaként töltök ki tesztet, képzésen vagy tréningen veszek részt

Céges adatok

Ön a cég képviselője vagy megbízottja?
Nem
Igen, céges adatbekérőt is kitöltök