Jelentkezés tréningre és regisztráció

A *-val jelölt mezők megadása kötelező.

Az alábbiakban jelentkezést adhat meg a "Személy- és vagyonőr (32 861 01)" című tréningre. A jelentkezés egyben regisztráció is a consilium-hr.hu honlap egyéb szolgáltatásai eléréséhez, például az online tesztek kitöltére is. A regisztráció révén tudja a tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatait is a későbbiekben módosítani. Bejelentkezés után további információk érhetőek el.

Fontos! Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük lépjen be és a tréningre a "Tréningek" menüpontot kiválasztva jelentkezzen!

Tréning:

Személy- és vagyonőr (32 861 01)

Időpont: 2017-10-14 09:00:00 - 2018-04-30 17:00:00
Helyszín: Budapest 1149 Angol utca 38. Consilium Képzőterem / Irodaház
Létszám: 40
Rövid ismertető: Versenyképes szakma három hónap alatt.
Teljes ismertető: A Személy- és vagyonőr középszintű szakképesítés. A betölthető munkakör:FEOR 5254 Vagyonőr, testőr - Személy- és vagyonőr, 9238 Egyéb egyszerű szolgáltatási és szállítási foglalkozások – Parkolóőr, 9231 Portás, telepőr, egyszerű őr - Ipari, kereskedelmi intézet, oktatási intézmény, egészségügyi intézmény portása, Múzeumi teremőr
A Személy- és vagyonőr szakképesítéssel rendelkező személy a szakmai ismereteinek megfelelő, magánbiztonsági tevékenységeket végez a szakmai, munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső szervezeti rendjének megfelelő irányítással vagy önállóan végzi el. Egyebek mellett őrzést végez különböző védelmi szintű létesítményekben, ellátja a belső és a közterületi járőrszolgálatot, helyszín-ellenőrzést végez a riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként. Szállítmánykísérési feladatokat végez, biztosítja a pénz-, értékszállítást a létesítmény területén, parkolási ellenőrként szolgálatot teljesít.
 
A képzés megkezdésének feltétele: alapfokú iskolai végzettség, a Közszolgálat szakmacsoportra meghatározott kompetenciák és egészségügyi alkalmasság
 
A képzés ütemezése
Intézményünk a résztvevőkkel egyeztetett órarend szerint szervezi meg a képzéseket.
A képzésre jelentkező első körben eldönti, hogy a hétvégi (hosszúnapos) vagy a hétközi (délutáni) kurzusra iratkozik-e be, majd pedig az első csoporttalálkozón közösen véglegesítjük az ütemezést.  
A képzés körülbelül három hónap időtartamú.
 
Az elsajátítandó modulok (tananyagegységek)
 
10348-12 Magán-biztonságvédelmi alapfeladatok
10383-12 Objektumőri feladatok
10384-12 Személy-, vagyonőr speciális feladatai
 
Az összefüggő szakmai gyakorlatról:
Időtartama 40 óra. Teljesíteni a képzés utolsó szakaszában, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara minősítési rendszerében erre feljogosított, a gyakorlati képzés feltételeivel rendelkező szakképzési hozzájárulásra kötelezett vagyonvédelmi gazdálkodó szervezetnél kell.
A szakmai gyakorlatát intézményünk szervezi meg Önnek a képzés ideje alatt.  
 
A komplex szakmai vizsgáról:
Vizsgára az a résztvevő bocsátható, aki az előírt valamennyi modulból eredményes modulzáróvizsgát tett, teljesítette a szakmai gyakorlatot.
 
A jogszabály (36/2016. (VIII. 30.) BM rendelet a szakmai és vizsgakövetelményeiről) kétféle vizsgatevékenységet ír elő a komplex szakmai vizsgán. Központi írásbeli és gyakorlati vizsgát kell tennie a jelöltnek, hogy megkaphassa az OKJ-s bizonyítványt.
Ha szüksége van rá, nemzetközi (EUROPASS) bizonyítvány-kiegészítőt is igényelhet a választott nyelven a sikeres vizsga napján.

Programunk nyilvántartásba-vételi száma: E-000651/2014/A003
 
A képzés díja: 60 000 Ft (részletfizetéssel)
A vizsga díja: 30 000 Ft (a vizsgát megelőző 40. napig)

Tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatok

Belépéssel kapcsolatos adatok

Igen, kérek hírlevelet.

Cím adatok

Csoport tagjaként regisztrál?

Nem
Igen, egy csoport tagjaként töltök ki tesztet, képzésen vagy tréningen veszek részt

Céges adatok

Ön a cég képviselője vagy megbízottja?
Nem
Igen, céges adatbekérőt is kitöltök