Jelentkezés tréningre és regisztráció

A *-val jelölt mezők megadása kötelező.

Az alábbiakban jelentkezést adhat meg a "Gyógypedagógiai segítő munkatárs (54 140 01)" című tréningre. A jelentkezés egyben regisztráció is a consilium-hr.hu honlap egyéb szolgáltatásai eléréséhez, például az online tesztek kitöltére is. A regisztráció révén tudja a tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatait is a későbbiekben módosítani. Bejelentkezés után további információk érhetőek el.

Fontos! Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük lépjen be és a tréningre a "Tréningek" menüpontot kiválasztva jelentkezzen!

Tréning:

Gyógypedagógiai segítő munkatárs (54 140 01)

Időpont: 2017-10-14 09:00:00 - 2018-04-30 17:00:00
Helyszín: Budapest 1149 Angol utca 38. Consilium Képézőterem / Irodaház
Létszám: 40
Rövid ismertető: Szerezzen többletpontot felvételijénél, jelentkezzen emelt szintű OKJ-s tanfolyamunkra, melyet hétvégén és hétköznap is indítunk!
Teljes ismertető: A Gyógypedagógiai segítő munkatárs emelt szintű szakképesítés.
A betölthető munkakör:FEOR 3410 Oktatási tevékenység, Gyógypedagógiai segítő munkatárs.
Az OKJ-s bizonyítvány birtokában a szakember részt vesz a közvetlen gyógypedagógiai munka előkészítésében. Közreműködik a tanórai, a tanórán kívüli és intézményen kívüli foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában. Közreműködik a sajátos nevelési igényű, fogyatékos személyek körében végzett általános jellegű nevelési, oktatási feladatokban. A gyógypedagógus, konduktor útmutatásai alapján ellátja az egyes sajátos nevelési igény–specifikus, fogyatékosság–specifikus, gyógypedagógiai asszisztensi feladatokat. Felügyeli, kíséri tanulókat vagy csoportokat. Gondozási feladatokat végez, tevékenyen részt vesz a higiénés szokásrendszer kialakításában, valamint a közösen végezhető munkatevékenységekben. Közreműködik a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének előkészítésében, szervezésében, segít a lebonyolításban. Betartja a titoktartási kötelezettséget. Munkáját a sajátos nevelési igényű, fogyatékos személyekkel, családtagjaikkal, és más szakemberekkel történő kölcsönös tisztelet, tolerancia és hatékony kommunikáció határozza meg.
 
A képzés megkezdésének feltétele: érettségi végzettség
 
A képzés ütemezése
Intézményünk a résztvevőkkel egyeztetett órarend szerint szervezi meg a képzéseket.
A képzésre jelentkező első körben eldönti, hogy a hétvégi (hosszúnapos) vagy a hétközi (délutáni) kurzusra iratkozik-e be, majd pedig az első csoporttalálkozón közösen véglegesítjük az ütemezést.  
A képzés körülbelül hét hónap időtartamú.
 
Az elsajátítandó modulok (tananyagegységek)
 
11464-16 Pedagógiai, pszichológiai feladatok
11465-16 Általános gyógypedagógiai feladatok
11666-16 Speciális gyógypedagógiai feladatok
11498-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.
11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság
 
A szakmai gyakorlatról:
Időtartama 40 óra.
A szakmai gyakorlat helyszínét a résztvevő saját maga választhatja meg. A szakmai gyakorlat letölthető gyógypedagógiai intézményben, bölcsődében, óvodában, iskolában, gyermekotthonokban, felnőtt fogyatékosokat gondozó intézményekben, nyári táborokban, erdei iskolákban, napközis táborokban, integrált és szegregált nevelést, oktatást végző intézményekben.
Intézményünk kínál Önnek szakmai gyakorlati helyszínt, ha nem önállóan kívánja megszervezni.
 
A komplex szakmai vizsgáról:
Vizsgára az a résztvevő bocsátható, aki az előírt valamennyi modulból eredményes modulzáróvizsgát tett, teljesítette a szakmai gyakorlatot, és az előzetesen elkészített esettanulmányt leadta - legkésőbb az írásbeli vizsgát megelőzően 30 nappal.
 
A jogszabály (27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet a szakmai és vizsgakövetelményeiről) háromféle vizsgatevékenységet ír elő a komplex szakmai vizsgán. Központi írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgát kell tennie a jelöltnek, hogy megkaphassa az OKJ-s bizonyítványt.
Ha szüksége van rá, nemzetközi (EUROPASS) bizonyítvány-kiegészítőt is igényelhet a választott nyelven a sikeres vizsga napján.

Programunk nyilvántartásba-vételi száma: E-000651/2014/A007
 
A képzés díja: 140 000 Ft (részletfizetéssel)
A vizsga díja: 40 000 Ft (a vizsgát megelőző 40. napig)
Regisztráljon be a képzésre, s munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, s tájékoztatják a részletekről!

Tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatok

Belépéssel kapcsolatos adatok

Igen, kérek hírlevelet.

Cím adatok

Csoport tagjaként regisztrál?

Nem
Igen, egy csoport tagjaként töltök ki tesztet, képzésen vagy tréningen veszek részt

Céges adatok

Ön a cég képviselője vagy megbízottja?
Nem
Igen, céges adatbekérőt is kitöltök