Jelentkezés tréningre és regisztráció

A *-val jelölt mezők megadása kötelező.

Az alábbiakban jelentkezést adhat meg a "Pedagógiai és családsegítő munkatárs (54 140 02)" című tréningre. A jelentkezés egyben regisztráció is a consilium-hr.hu honlap egyéb szolgáltatásai eléréséhez, például az online tesztek kitöltére is. A regisztráció révén tudja a tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatait is a későbbiekben módosítani. Bejelentkezés után további információk érhetőek el.

Fontos! Ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük lépjen be és a tréningre a "Tréningek" menüpontot kiválasztva jelentkezzen!

Tréning:

Pedagógiai és családsegítő munkatárs (54 140 02)

Időpont: 2017-10-07 09:00:00 - 2018-04-30 17:00:00
Helyszín: Budapest 1149 Angol utca 38. Consilium Képézőterem / Irodaház
Létszám: 40
Rövid ismertető: Jelentkezzen emelt szintű szakképesítést nyújtó OKJ-s tanfolyamunkra. Hétvégén és hétköznap is indítunk tanfolyamot.
Teljes ismertető:

A Pedagógiai és családsegítő munkatárs emelt szintű szakképesítés.

A betölthető munkakör: FEOR 3410 Oktatási asszisztens / Szaktanár / óvodapedagógus irányítása mellett közreműködik a tanórai, a tanórán és intézményen kívüli, valamint az óvodai foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában.
Az OKJ-s bizonyítvány birtokában köznevelési intézményekben foglalkoztatott szakember, aki felsőfokú végzettségű pedagógus irányítása mellett végzi szakirányú munkáját.  A kompetenciahatárokat betartva közreműködik az óvodai tevékenységek, a tanítási órák előkészítésében és lebonyolításában. Tevékenyen részt vesz a gyermek, tanuló higiénés szokásrendszerének kialakításában. Felügyeli, kíséri a gyermeket, tanulót. Részt vesz a gyermekek, tanulók szabadidős tevékenységének szervezésében. Differenciált bánásmódot alkalmaz. Koordinálja a család és az intézmény kapcsolattartását. Különös figyelmet fordít a hátrányos szociokulturális környezetből érkező gyermekre, tanulóra és családjára, valamint figyel a különleges gondozáshoz való jog érvényesülésére. Munkáját a családokkal, más szakemberekkel történő kölcsönös tisztelet, tolerancia és hatékony kommunikáció határozza meg.

 
A képzés megkezdésének feltétele: érettségi végzettség
 
A képzés ütemezése
Intézményünk a résztvevőkkel egyeztetett órarend szerint szervezi meg a képzéseket.
A képzésre jelentkező első körben eldönti, hogy a hétvégi (hosszúnapos) vagy a hétközi (délutáni) kurzusra iratkozik-e be, majd pedig az első csoporttalálkozón közösen véglegesítjük az ütemezést.
A képzés körülbelül hét hónap időtartamú.
 
Az elsajátítandó modulok (tananyagegységek)
 
11464-16 Pedagógiai, pszichológiai feladatok
11676-16 Családpedagógiai alapismeretek
11687-16 Program és szabadidő szervezés
11678-16 Kommunikáció és viselkedéskultúra
11688-16 Gondozás és egészségnevelés
11498-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.
11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság
 
A szakmai gyakorlatról:
Időtartama 40 óra.
A szakmai gyakorlat helyszínét a résztvevő saját maga választhatja meg. A szakmai gyakorlat helyszínét a résztvevő saját maga választhatja meg. A szakmai gyakorlat letölthető a pedagógiai és családsegítő szakember jellemző munkaterületein: óvodáskorú gyermekeket ellátó intézményben, családi napköziben, iskolában, gyermekotthonban, nyári táborokban, erdei iskolában, családsegítő intézményekben. Intézményünk kínál Önnek szakmai gyakorlati helyszínt, ha nem önállóan kívánja megszervezni.
 
A komplex szakmai vizsgáról:
Vizsgára az a résztvevő bocsátható, aki az előírt valamennyi modulból eredményes modulzáróvizsgát tett, és teljesítette a szakmai gyakorlatot.
 
A jogszabály (27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet a szakmai és vizsgakövetelményeiről) háromféle vizsgatevékenységet ír elő a komplex szakmai vizsgán. Központi írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgát kell tennie a jelöltnek, hogy megkaphassa az OKJ-s bizonyítványt.
Ha szüksége van rá, nemzetközi (EUROPASS) bizonyítvány-kiegészítőt is igényelhet a választott nyelven a sikeres vizsga napján.

Programunk nyilvántartásba-vételi száma: E-000651/2014/A008
 
A képzés díja: 110 000 Ft (részletfizetéssel)
A vizsga díja: 40 000 Ft (a vizsgát megelőző 40. napig)
Regisztráljon most, munkatársaink megadott telefonszámán felveszik Önnel a kapcsolatot, s tájékoztatják a részletekről.

Tréning jelentkezéssel kapcsolatos adatok

Belépéssel kapcsolatos adatok

Igen, kérek hírlevelet.

Cím adatok

Csoport tagjaként regisztrál?

Nem
Igen, egy csoport tagjaként töltök ki tesztet, képzésen vagy tréningen veszek részt

Céges adatok

Ön a cég képviselője vagy megbízottja?
Nem
Igen, céges adatbekérőt is kitöltök