EQ teszt-35 év alattiaknak

Ha szeretnék kitölteni ezt a tesztet, jelentkezzen be, válassza ki a lap tetején található "Online tesztek" menüpontra kattintva. Ha a bejelentkezés után a teszt nem szerepel az Ön listájában, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Amennyiben a teszt díjának fizetése folyamatban van, kérjük legyen türelemmel!


Rövid összefoglaló:
A teszt a személy érzelmi szintekre való rezonanciájának valószínűségét méri. A teszteredmény rámutat azokra az érzelmi pontokra, amelyek inspirálóan hatnak, vagy épp energiavesztéssel járnak az egyén számára, valamint segítséget nyújt abban, hogy az eredmények tükrében a kitöltő képes legyen feldolgozni olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek eddig rejtve maradtak a tudatos én számára.
A tesztből megtudhatjuk, mekkora energiakészlettel gazdálkodunk nap, mint nap, milyen érzelmek azok, amelyek komfortzónánkat képezik, mennyire vagyunk motiválhatók, illetve mekkora befolyással vannak ránk a negatív érzelmek.


Teljes összefoglaló:
A jellemző érzelmek mentén méri az egyének érzelmi rezonanciapontjait, építő, illetve romboló jellegű attitűdjeit. A teszt kitöltése minden tréning esetén is javasolt, mivel nemcsak a résztvevők számára nyújt alapvető információt, de a tréner számára is informatív, hisz a tesztek eredményei alapján szűkítheti, vagy bővítheti a tréningen alkalmazott eszköztárat – a résztvevők rezonanciájához igazítva. A teszt kitöltésével elkerülhető, hogy feloldatlan konfliktusok, elfojtott érzelmek, vagy összeütközések lehetősége felmerüljön. A teszt alkalmas továbbá arra, hogy kimutassa egy személy adott csoportba való beilleszthetőségét, hogy feltárja az adott csoportban meglévő konfliktusok alapvető forrásait, s azok feloldásának módjához iránymutatóul szolgáljon.


Vissza az előző oldalra

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.