Önismereti Teszt

Ha szeretnék kitölteni ezt a tesztet, jelentkezzen be, válassza ki a lap tetején található "Online tesztek" menüpontra kattintva. Ha a bejelentkezés után a teszt nem szerepel az Ön listájában, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Amennyiben a teszt díjának fizetése folyamatban van, kérjük legyen türelemmel!


Rövid összefoglaló:
A tesztkitöltése után képet kaphat erősségeiről és gyengeségeiről, felelősségvállalásának fokáról és mértékéről, valamint arról, hogy melyek az Önt segítő és akadályozó tényezők.

Teljes összefoglaló:
Sokakkal fordult már elő, hogy értetlenül álltak mások kritikái, bírálatai előtt, nem értve, miért gondolják róla épp azt, amit. Vannak olyan emberek is, akik mindig ugyanolyan problémákkal, emberekkel, helyzetekkel küzdenek, s fogalmuk sincs arról, miért. Néha mindenkivel előfordul, hogy úgy reagál, viselkedik, ahogy nem gondolta volna magáról, hogy képes. Ha a fentiekben Önmagára ismert, vagy csak szeretne többet megtudni Önmagáról, akkor ez az a teszt, amelyet kitöltésre ajánlunk Önnek. A teszt kitöltése önismereti tréning igénybevétele esetén ajánlott és ingyenes.

Vissza az előző oldalra

HÍRLEVÉL | FACEBOOK
Consilium Humán Erőforrás Kft.
Ügyfélszolgálat: 1149. Budapest Angol u. 38. TÉRKÉP ITT
Telefon: 06-1-793-71-57 E-mail: info@consilium-hr.hu
Felnőttképzési engedély száma: E-000651/2014 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-56083/2012.,NAIH-56084/2012.
Honlap készítés: radírSoft. Online-marketing tanácsadás: Következő Opció Kft.